Haar verlaat PSV en wordt assistent Van den Brom bij FC Utrecht

13 februari 2019, 17:21

Dennis Haar vertrekt de komende zomer bij PSV en gaat aan de slag bij FC Utrecht. Dat maken de clubs woensdagmiddag via de officiële kanalen wereldkundig. Haar, sind anderhalf jaar hoofdtrainer van Jong PSV, wordt de assistent van de nieuwe hoofdcoach van Utrecht: John van den Brom.

Haar tekent voor drie jaar in Utrecht. "We zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen overtuigen om weer als assistent-trainer van John van den Brom aan de slag te gaan", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "De doelen en ambities die er bij FC Utrecht zijn speelde een belangrijke rol in de keuze van Dennis voor onze club. Hij ziet de potentie van de club en gelooft daarin. We hebben diverse goede gesprekken met Dennis gevoerd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en het feit dat hij voor FC Utrecht een toegevoegde waarde is."

Haar was voor hij in 2017 bij PSV aan de slag ging jarenlang actief bij AZ, waar hij verscheidene trainersfuncties invulde en een periode met Van den Brom samenwerkte. De 42-jarige Haar gaat in Utrecht ook samenwerken met Rick Kruys. De huidige assistent heeft een doorlopend contract en blijft betrokken bij het eerste elftal. Utrecht weet nog niet wat het gaat doen met Marinus Dijkhuizen, die op dit moment ook deel uitmaakt van de technische staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen