'Rutten leeft in onmin met aanvoerder van Anderlecht'

13 februari 2019, 08:33

Fred Rutten leeft bij Anderlecht op gespannen voet met aanvoerder Adrien Trebel. Dat meldt Het Nieuwsblad. De vertrouwensbreuk zou zijn ontstaan tijdens het trainingskamp in Spanje. Het verhaal is dat Rutten de captain een invalbeurt verplichtte, terwijl Trebel in overleg met de medische staf rust een beter idee vond.

De 27-jarige Fransman keerde in de winterstop terug van een buikspieroperatie en speelde in een oefenwedstrijd tegen Hoffenheim ruim een uur mee. Twee dagen later volgde het duel met Heidenheim. Die wilde Trebel laten schieten, maar Rutten liet hem een kwartier voor tijd invallen. 'Rutten wilde tonen wie de baas was', schrijft de Belgische krant.

De verdediger scoorde zelfs, maar raakte ook geblesseerd aan zijn knie. 'Meteen wees Trebel de coach aan als schuldige'. Sindsdien is er sprake van een vertrouwensbreuk. 'De coach noemt de Fransman nu zelfs geregeld 'Rebel' in plaats van Trebel'.

Sowieso draait het al niet echt lekker met Rutten bij Anderlecht. In zijn eerste vier wedstrijden als trainer won hij er slechts één.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen