Gisteren gemist: PSG verslaat United, Roma doet goede zaken

13 februari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 februari.

Paris Saint-Germain kan kwartfinale Champions League al ruiken

Paris Saint-Germain mag blijven dromen van de Champions League. Het dominante elftal van Thomas Tuchel klopte een teleurstellend Manchester United op Old Trafford, waar de VAR dinsdagavond debuteerde in het miljardenbal. PSG nam in de tweede helft afstand van de teleurstellende Engelsen, die voor eigen publiek weinig indruk maakten: 0-2.

AS Roma zet dankzij Zaniolo stap richting de laatste acht

AS Roma heeft een eerste stap gezet richting de kwartfinale van de Champions League. De Romeinen rekenden dinsdagavond voor eigen publiek af met FC Porto, dat met 2-1 aan de broek kreeg. Nicolò Zaniolo scoorde twee keer namens de thuisploeg, Adrián deed vervolgens wat terug namens de bezoekers.

Fenerbahçe overleeft penalty en wint eerste duel met Zenit

Fenerbahçe heeft dinsdagavond een grote stap gezet richting de achtste finale van de Europa League. De geplaagde Turkse grootmacht had aan een doelpunt van huurling Islam Slimani genoeg om de volle buit te pakken tegen Zenit St. Petersburg: 1-0. De Russen kregen een uitgelezen mogelijkheid om de gelijkmaker te maken, maar Robert Mak miste vanaf elf meter.

Nijland verwacht dat Mahi seizoen in Groningen afmaakt

Mimoun Mahi lijkt het seizoen bij FC Groningen af te maken. De 24-jarige aanvaller leek op weg naar het Zwitserse FC Zürich, maar Hans Nijland denkt niet dat hij op korte termijn afscheid zal nemen van Mahi. Dat vertelt de algemeen directeur aan RTV Noord.

Barmhartige Ziyech biedt Leon de Kogel de helpende hand

Mede dankzij de hulp van Hakim Ziyech ziet de toekomst van Leon de Kogel er weer wat positiever uit. Door een ernstig auto-ongeluk op Malta kwam de oud-aanvaller van FC Utrecht en Go Ahead Eagles in de financiële problemen. Maandag nam hij in de Galgenwaard een cheque ter waarde van 24.000 euro in ontvangst, de opbrengst van een inzamelingsactie van fans van Utrecht en Go Ahead.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen