Courtois geeft Onana steuntje in de rug: "Een geweldige keeper"

12 februari 2019, 21:49

Thibaut Courtois heeft het opgenomen voor collega-doelman André Onana in aanloop naar het Champions League-treffen tussen Ajax en Real Madrid. De Kameroense keeper van de Amsterdammers beging afgelopen weekend tegen Heracles Almelo (1-0) een grote fout waar het enige doelpunt van de wedstrijd uit viel.

"Onana heeft de laatste tijd wat pech gehad. Dat is het risico wanneer je bij een club speelt die altijd wil opbouwen van achteruit. Dat gaat soms een keer mis, maar ik vind Onana een geweldige keeper die cruciaal is geweest voor de ontwikkeling van dit Ajax", wordt Courtois geciteerd door Voetbal International.

De Belgische doelman van Real Madrid is niet alleen lovend over Onana. "Ajax heeft een zeer goede ploeg met heel veel jong talent. Wij zullen op onze hoede moeten zijn, zeker voor spelers als Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ajax gaat het ons ongetwijfeld heel moeilijk maken, maar wij hebben meer ervaring en zullen alles geven. Van onderschatting is bij niemand van Real Madrid sprake."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen