Solari laat zich niet misleiden door recente resultaten Ajax

12 februari 2019, 20:00

Real Madrid heeft de juiste vorm te pakken voor de Champions League-ontmoeting met Ajax. De Madrilenen zijn goed uit de winterstop gekomen en lijken iedere week een stapje vooruit te zetten. De ingezette lijn wil Santiago Solari woensdag doortrekken in Amsterdam. Ajax onderschatten doet de Argentijnse trainer echter niet.

In tegenstelling tot Real Madrid verkeert Ajax in mindere vorm. De Amsterdammers verloren onlangs van Feyenoord (6-2) en gingen afgelopen weekend onderuit tegen Heracles Almelo (1-0). Ajax lijkt niet in goeden doen. "Daar ben ik het mee oneens, ik denk niet dat Ajax een moeilijke periode doormaakt. Ze hebben veel wedstrijden gewonnen en spelen goed. Het is een dynamisch team met goede spelers. Dat we nu over Ajax als rivaal spreken, is hun verdienste."

Real Madrid bewaart goede herinneringen aan Amsterdam. In 1998 wonnen de Madrilenen in de ArenA de Champions League door Juventus met 1-0 te verslaan. "We waren goede herinneringen aan dit stadion. Hopelijk kunnen we morgen weer iets moois neerzetten", aldus Solari, die Marcelo mogelijk op de bank zet. De Braziliaanse linksback is compleet uit vorm. "Daarover kan ik nog geen antwoord geven, dat zien we morgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen