Ronald de Boer hoopt op Tadic als spits tegen Real Madrid

12 februari 2019, 18:21

Als Ronald de Boer trainer van Ajax zou zijn, dan zou hij woensdagavond tegen Real Madrid met Dusan Tadic als diepste aanvaller beginnen. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Serviër in de spits wordt geposteerd in de Champions League. In aanloop naar de ontmoeting met De Koninklijke wilde Erik ten Hag nog niet kwijt of Tadic weer van de buitenkant naar het centrum verhuist.

"Ik hou van diepgang in het spel. Tadic is een jongen die daar voor kan zorgen in de punt en hij is ook heel sterk met de bal aan zijn voeten", vertelt De Boer aan RTL Nieuws. De oud-middenvelder laat weten dat hij eveneens fan is van David Neres, die de laatste tijd weinig aan spelen toekomt in Amsterdam. "Neres zie ik het liefst als rechtsbuiten, maar daar hebben we Ziyech al staan, die het daar ook uitstekend doet. Bij Neres is het altijd nog de vraag of hij speelt, maar als hij speelt staat hij sowieso aan de linkerkant."

De Boer ziet Real Madrid als favoriet om de kwartfinale van de Champions League te bereiken, maar acht Ajax niet kansloos. "Ze moeten oppassen voor de opkomende backs van Real Madrid, op die manier creëren ze snel een kans", waarschuwt hij de Amsterdammers. "Ajax kan heel goed de bal terugveroveren, waardoor de tegenstander niet lekker aan de bal komt. Ze moeten morgen hun eigen spel gaan spelen en uitgaan van hun eigen kracht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen