Nijland bevestigt 'sluimerende belangstelling' voor Mahi

Nijland bevestigt 'sluimerende belangstelling' voor Mahi

12 februari 2019 – Mimoun Mahi vertrekt mogelijk op korte termijn bij FC Groningen. Algemeen directeur Hans Nijland bevestigt in zijn wekelijkse nieuwsbrief dat er 'sluimerende belangstelling' is voor de smaakmaker van de Eredivisionist. Mahi wordt in verband gebracht met een transfer naar het Zwitserse FC Zürich.In Zwitserland sluit de transfermarkt over drie dagen. "Hoewel het transferwindow wereldwijd nagenoeg gesloten is, blijft het opmerkelijk genoeg voor een aantal landen nog mogelijk om ook na 31 januari nog transfers te realiseren. Dit betekent dat er ook bij FC Groningen nog uitgaande transfers kunnen plaatsvinden", begint Nijland.

"Zo is er sluimerende belangstelling voor Mimoun Mahi, die komende zomer over een aflopende verbintenis beschikt bij de club. Of dit nog concreet wordt en hoe zich dit nog zal gaan ontwikkelen, is op dit moment (dinsdagmiddag – red.) met geen mogelijkheid te zeggen", vervolgt de scheidend directeur.

Mahi ontbrak afgelopen weekend in de selectie van Groningen voor het duel met Vitesse (2-1). Volgens de officiële lezing was hij ziek. "Ik was echt ziek, weet nog niet of de transfer doorgaat. Ik ben daar nog niet geweest en we zullen het zien", laat de hoofdrolspeler aan RTV Noord weten.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 23 november 2020

  2. zondag 22 november 2020