Tadic: "We kunnen niet accepteren dat we verliezen"

Tadic: "We kunnen niet accepteren dat we verliezen"

12 februari 2019 – Voor Dusan Tadic zijn de slechte resultaten met Ajax onacceptabel. In aanloop naar het Champions League-duel met Real Madrid klampt de Serviër zich vast aan de wedstrijden eerder dit seizoen tegen Bayern München. "Het is niet goed, we kunnen niet accepteren dat we verliezen", doelt Tadic op de recente competitienederlagen tegen Feyenoord en Heracles Almelo."We moeten kijken waar het het aan ligt, maar soms kom je in die situaties en moet je oplossingen vinden", zegt Tadic dinsdag op de persconferentie, die in het teken staat van het treffen met Real Madrid. "Voor ons is dat een hele belangrijke wedstrijd, een goed moment om op te staan."

Tadic wil dat Ajax zijn eigen spel gaat spelen tegen De Koninklijke. "Dat hebben we ook tegen Bayern München laten zien, ook een Europese topploeg. Spelen in de Champions League is een geweldig gevoel en voor mij een van de redenen dat ik naar Ajax kwam. Ajax hoort hier in de Champions League."

Mogelijk speelt Tadic tegen de Koninklijke in de spits, wat hij tijdens de groepsfase ook al deed. De Ajacied toonde zich bovendien met vijf doelpunten trefzeker in het miljardenbal. Maar de topscorerstitel is geen issue voor hem. "Nee, dat is geen doel voor mij. Het team is het belangrijkste. Ik doe alles voor het team, de rest komt eventueel later."

Lees ook: Ten Hag ziet Real Madrid als favoriet, maar gelooft in ommekeer

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019