Slutsky vond 'crisisberaad' Vitesse 'normale conversatie'

12 februari 2019, 13:49   Bijgewerkt: 12 februari 2019, 14:30

Leonid Slutsky heeft de gesprekken die maandag plaatsvonden bij Vitesse níet ervaren als een crisisoverleg. Volgens de oefenmeester ging het gesprek niet over de slechte prestaties van de Arnhemmers en de positie van de coach. "Ik praat elke dag met onze eigenaar, Valery Oyf, over de situatie. Over het team, onze voorbereiding op de wedstrijden en nog veel meer."

Dat vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. Ook voelt hij nog de steun van iedereen bij de club. "Het was een normale conversatie. Er is geen paniek of iets anders aan de hand", aldus de coach. "Iedereen steunt mij in het team, ik sta achter de spelers en ik heb een goede relatie met ze. Maar de toekomst is altijd onzeker. Coach zijn is specifiek en onvoorspelbaar werk. Vandaag heb je werk, morgen heb je geen werk. Ik kan alleen de focus houden op de volgende wedstrijd en ben iedere dag bezig met ons spel en hoe we kunnen verbeteren."

In paniek is Slutsky zeker niet. "Ik heb in mijn carriere wel honderd momenten gekend die moeilijker waren dan nu", stelt hij. "We hebben ook pech gehad met goals in de slotfase. Dat is pijnlijk en we maken fouten. In de concentratie, maar ik denk dat het incidenteel is. We houden vertrouwen in onze filosofie en doen er alles aan om ons spel te verbeteren en deze situatie zo snel mogelijk te keren."

Lees ook: Vitesse houdt vooralsnog het vertrouwen in coach Slutsky

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen