Ajax zendt duel met Real Madrid live uit op Facebook in Brazilië

12 februari 2019, 13:31   Bijgewerkt: 12 februari 2019, 13:36

Het Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid wordt woensdagavond door de Amsterdammers live op Facebook uitgezonden voor alle Braziliaanse volgers van de Eredivisionist. Op social media kan men in Brazilië, en ook uitsluitend in dat land, het duel live bekijken.

Het is een test van de club om te kijken of hoe goed het bekeken gaat worden. Mede dankzij de komst van David Neres is de populariteit van Ajax in Brazilië flink toegenomen. Als de pilot succesvol blijkt, dan wordt ook de return live gestreamd op Facebook. Op deze manier wil Ajax meer fans in Brazilië aan zich binden.

Ook is het iets dat de Amsterdammers vaker willen gaan doen. 'Ajax is een van de eerste voetbalclubs die direct een wedstrijd uit gaat zenden via Facebook en hoopt hiermee een trend voort te zetten in het online streamen van wedstrijden via nieuwe kanalen. Het laagdrempelig maken van content voor fans wereldwijd is namelijk één van de pijlers van de internationale strategie van de club. Met de livestream van aanstaande woensdag doet Ajax dit dus voor het eerst met live wedstrijdbeelden', aldus de club in het bericht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen