Spoorboekje: Ajax versus Real, Tottenham ontvangt Dortmund

13 februari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 12 februari 2019, 23:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 13 februari.

Specials

Verleden geeft Ajax weinig hoop op zege tegen Real Madrid

De recente ontmoetingen met Real Madrid geven Ajax weinig hoop om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De clubs troffen elkaar sinds 2011 vier keer en de Madrilenen kwamen iedere keer als winnaar uit de strijd. Niet alleen pakte De Koninklijke elke keer de volle buit, ook werd Ajax keer op keer op een ruime nederlaag getrakteerd. We blikken terug op de laatste ontmoetingen tussen de clubs, die elkaar woensdag in de achtste finale van de Champions League treffen.

Wedstrijden

Ajax - Real Madrid (21.00 uur)

Eindelijk: Ajax staat weer in de knock-outfase van de Champions League. Maar zo positief als de stemming was na de loting - toen de Amsterdammers in topvorm waren en Real Madrid flink tobde - zo pessimistisch is de stemming enkele maanden later. De ploeg van Erik ten Hag is dramatisch uit vorm, terwijl De Koninklijke de winning mood te pakken heeft. Kunnen de Amsterdammers tijdig het tij keren?

Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund (21.00 uur)

Het duel der blessures in de Champions League: bij Tottenham Hotspur ontbreken onder anderen Dele Alli en Harry Kane, terwijl bij de bezoekers aanvoerder Marco Reus, Paco Alcacer, Julian Weigl en Lukasz Piszczek ontbreken. Desondanks is het een prachtig affiche in de achtste finales van het miljardenbal tussen twee outsiders. Wie van de twee pakt een goede uitgangspositie?

Voetbal op tv

21.00 uur: Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel 

21.00 uur: Ajax - Real Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen