Vitesse houdt vooralsnog het vertrouwen in coach Slutsky

12 februari 2019, 08:01

Leonid Slutsky krijgt voorlopig nog 'gewoon' de steun van de clubleiding van Vitesse. Hoewel de laatste weken de resultaten tegenvallen, wordt de Russische coach voorlopig nog in het zadel gehouden. Dat bleek uit een overleg op de club, tussen Slutsky, clubeigenaar Oyf en commissarissen Yevgeny Merkel en Henk Parren.

Dat schrijft De Gelderlander. "We lopen er niet voor weg dat we in een lastige fase zitten", reageert technisch directeur Marc van Hintum summier. Zelf had de 'td' ook kritiek op het spel van Vitesse, evenals de fans en de spelers, die zich ook uitspreken over de verdedigende spelopvatting van Slutsky. Desondanks staan de Arnhemmers nog altijd op de vijfde plaats in de Eredivisie.

Wel moet er iets veranderen: zo zou assistent-trainer Edward Sturing volledig worden genegeerd op het trainingsveld momenteel, weet het dagblad. Of Oyf de oefenmeester ook daarop heeft aangesproken, is onduidelijk. In elk geval krijgt Slutsky vooralsnog 'gewoon' het voordeel van de twijfel. "We blijven keihard en gedreven met elkaar werken om het tij zo snel mogelijk te keren", aldus Van Hintum.

Lees ook:

Gepland beraad tussen Slutsky en Oyf krijgt 'ander karakter'

- Foor vindt dat Vitesse soms opportunistischer mag voetballen

- Van Hintum erkent 'verdedigend' Vitesse: "Het sprankelt niet"

- Linssen boos: "Voetballen al een hele tijd verschrikkelijk"

- Slutsky pareert kritiek: "Het is iedere keer wat anders"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen