Huntelaar hoorde nog niets van Ajax over zijn contract

12 februari 2019, 07:31   Bijgewerkt: 12 februari 2019, 09:01

Klaas-Jan Huntelaar kon volgens Marc Overmars zijn aflopende contract bij Ajax gaan verlengen, maar de ervaren spits hoorde tot dusver nog niets van de club over zijn verbintenis. Een extra seizoen is voor de 35-jarige aanvaller voorlopig dus nog niet aan de orde. "Ik zag ook iets in de media, maar laat ik me eerst maar eens focussen op de wedstrijden. We zijn nog niet in gesprek."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf over zijn contractsituatie. Huntelaar is bezig aan zijn tweede seizoen sinds zijn terugkeer in Nederland. Waar Overmars eerder nog aangaf het contract van de routinier graag te willen verlengen, hoorde hij zelf dus nog helemaal niets. Afgelopen weekend stond hij tegen Heracles Almelo nog in de basiself, maar ook The Hunter kon een nederlaag niet voorkomen.

"We pakken na de winterstop te weinig punten. In de eerste helft zie je Heracles opportunistisch spelen. Dan moeten wij als team de duels winnen, dicht bij elkaar zijn en elkaar helpen. Dat gebeurde te weinig", vindt Huntelaar. "Als je niet lekker in de wedstrijd zit, moet je er op een andere manier in komen, meer werken, meer vechten. Dan gaat het over andere dingen dan mooi voetbal."

Dat zal tegen Real Madrid dus wél moeten gebeuren om een afgang te voorkomen in de Champions League. "Dan zullen we anders het veld in moeten stappen dan tegen Heracles. Ik denk dat de ploeg daartoe in staat is", aldus Huntelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen