Gisteren gemist: Roda onderuit, GAE wint en Ramsey naar Juve

Gisteren gemist: Roda onderuit, GAE wint en Ramsey naar Juve

12 februari 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 11 februari.Roda levert wanprestatie bij Jong Ajax, Eagles winnen in Utrecht
De twee duels in de Eerste Divisie hebben genoeg spektakel en doelpunten opgeleverd. Op De Toekomst was Jong Ajax veel en veel te sterk voor een armoedig Roda JC. De Limburgers werden met een 5-1 nederlaag naar het zuiden gestuurd. In Utrecht waren de beloftes van de plaatselijke FC niet opgewassen tegen Go Ahead Eagles (2-4). Het duel stond vooral in het teken van oud-speler Leon de Kogel, waar een inzamelingsactie voor is opgestart.

Juventus haalt Ramsey met topcontract weg uit Londen
Zoals verwacht heeft Juventus maandagavond de komst van Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey wereldkundig gemaakt. De international van Wales komt na deze zomer transfervrij over vanuit Londen. Daarmee komt er een einde aan het Ramsey-tijdperk bij Arsenal, want hij voetbalde al sinds 2008 in het Emirates Stadium.

Hoopvolle Blind wil plezier zien terugkeren bij Ajax
Daley Blind heeft ondanks de dramatische herstart van de competitie vertrouwen in het Champions League-duel tegen Real Madrid. De verdediger van Ajax is zich echter wel bewust van het feit dat het na de jaarwisseling niet draait bij de Amsterdammers.

Ontroerde De Kogel is publiek dankbaar: "Ik hou van jullie"
Voorafgaand aan het duel tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles werd Leon de Kogel in het zonnetje gezet. De oud-prof, die voor beide clubs uitkwam, werd voor en tijdens het duel in de spotlights geplaatst. De voormalig spits zag deze zomer zijn loopbaan ruw eindigen na een ernstig auto-ongeluk op Malta.

Newcastle geeft driepunter bij Wolves uit handen
Het in degradatienood verkerende Newcastle United heeft het bezoek bij Wolverhampton Wanderes met een dubbel gevoel afgesloten. De gasten stonden lange tijd niet bepaald verdiend met 0-1 voor, maar zagen in de 93ste minuut dat de thuisploeg langszij kwam: 1-1.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 18 augustus 2019

  2. zaterdag 17 augustus 2019