Newcastle geeft driepunter bij Wolves uit handen

11 februari 2019, 22:58

Het in degradatienood verkerende Newcastle United heeft het bezoek bij Wolverhampton Wanderes met een dubbel gevoel afgesloten. De gasten stonden lange tijd niet bepaald verdiend met 0-1 voor, maar zagen in de 93ste minuut dat de thuisploeg langszij kwam: 1-1

De situatie van Newcastle is al het hele seizoen peniebel. Samen met Southampton bezette de ploeg voorafgaand aan het treffen met Wolves de achttiende plaats van de Premier League. De gastheren begonnen het duel als nummer zeven.

Ondanks het feit dat Wolves de lakens uitdeelde en meer aanspraak maakte op een resultaat, was het Newcastle dat in het rommelige duel als eerste kon juichen. Tien minuten na rust zorgde Isaac Hayden ervoor dat hij het goudhaantje leek te worden: 0-1.

De niet verdiende voorsprong zorgde ervoor dat Wolves moest aanzetten om een resultaat te boeken. Dat lukte, in extremis. In de derde minuut van de blessuretijd was het Willy Boly's kopbal die voor lichtelijke opluchting zorgde.

Het gelijkspel zorgt ervoor dat Newcastle in ieder geval voor even één punt boven de rode streep staat.