Atlético Madrid
0 – 0
Juventus
FC Schalke 04
2 – 1
Manchester City

Juventus haalt Ramsey met topcontract weg uit Londen

Juventus haalt Ramsey met topcontract weg uit Londen

11 februari 2019 – Zoals verwacht heeft Juventus maandagavond de komst van Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey wereldkundig gemaakt. De international van Wales komt na deze zomer transfervrij over vanuit Londen. Daarmee komt er een einde aan het Ramsey-tijdperk bij Arsenal, want hij voetbalde al sinds 2008 in het Emirates Stadium.Via de clubkanalen bracht de Oude Dame het nieuws naar buiten. Eerder vandaag meldde de BBC al dat Ramsey maar liefst 24 miljoen euro per jaar zou gaan opstrijken in Turijn. Wat het salaris van Ramsey in Italië wordt, is uiteraard niet bekend gemaakt door de clubs. Mocht de Britse omroep gelijk hebben, wordt Ramsey de bestbetaalde voetballende Brit ooit.

De deal hing al langere tijd in de lucht, aangezien Arsenal en Ramsey enkele maanden geleden al niet tot een overeenkomst kwamen wat betreft een nieuw contract. Ramsey speelde al sinds 2008 voor Arsenal, dat destijds enkele miljoenen overmaakte naar Cardiff City. Vooralsnog staat de teller om meer dan 350 wedstrijd voor The Gunners.

Juventus, soeverein koploper in de Serie A, troeft met de komst van de Welshman veel topclubs af. Onder meer Real Madrid, Bayern München, Paris Saint-Germain en Liverpool werden genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers van Ramsey.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 februari 2019

  2. dinsdag 19 februari 2019