Karsdorp en Kluivert mogelijk zonder eerste doelman tegen Porto

11 februari 2019, 17:59

Rick Karsdorp en Justin Kluivert missen met AS Roma mogelijk hun vaste doelman tijdens het eerste duel tegen FC Porto in de achtste finales van de Champions League. Robin Olsen kampt nog altijd met een kuitblessure en trainer Eusebio Di Francesco betwijfelt of de Zweed het treffen met de Portugezen gaat halen.

"Olsen is nog een twijfelgeval", vertelde de coach tijdens de persconferentie in het kader van het CL-tweeluik. Dinsdagochtend wordt de 29-jarige vaste keus opnieuw onderzocht. Mocht hij het duel niet halen, is Antonio Mirante naar alle waarschijnlijkheid zijn vervanger.

In het miljardenbal hoopt Roma indruk te maken, want met een rampzalige bekeruitschakeling (7-1 verlies tegen Fiorentina) en een teleurstellende zesde plaats in de Serie A loopt het niet echt lekker in Rome.

En dat terwijl Roma vorig seizoen tot de laatste vier reikte in de Champions League. Di Francesco is hoopvol op een goede afloop. "Er zitten nog twee Italiaanse clubs in de Champions League, we zijn trots dat wij daarbij horen. We willen weer ver komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen