Scholes hoopt bij eerste trainersklus op hulp United

11 februari 2019, 17:12

Paul Scholes heeft zin in zijn eerste trainersclub. De voormalig topmiddenvelder gaat aan de slag bij League Two-middenmoter Oldham Athletic en hoopt op de hulp van zijn oude ploeg Manchester United. Daarnaast acht hij zijn ploeg kansrijk voor promotie.

Op de perspresentatie van de kersverse trainer laat Scholes doorschemeren content te zijn met zijn contract voor anderhalf jaar. De oud-middenvelder van United wind er geen doekjes om dat hij medewerking van de club uit Manchester zou waarderen. "Op dit niveau heb je goede contacten nodig. Ik heb verschillende mensen die ik kan benaderen, niet alleen bij United. Maar het is duidelijk dat ik een goede band heb met de mensen bij United. Als zij mij kunnen helpen, dan weet ik zeker dat ze dat zullen doen."

Twijfels over zijn onervarenheid als manager heeft Scholes niet. "Ik heb het team goed bestudeerd en er zitten een paar erg goede spelers in de selectie. Dit is een groep die zou moeten meestrijden om promotie. Dat is misschien voor dit seizoen niet meer haalbaar, maar volgend seizoen moeten we daar zeker voor gaan", klonk het lovend over de huidige nummer veertien van het vierde Engelse profniveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen