Chelsea-captain Azpilicueta biedt excuses aan na wanvertoning

Chelsea-captain Azpilicueta biedt excuses aan na wanvertoning

11 februari 2019 – Chelsea-aanvoerder Cesar Azpilicueta heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters na de onthutsende nederlaag tegen Manchester City (6-0). Voor de verdediger was het moeilijk om zijn gevoel te omschrijven. "Het is een van de slechtste avonden in mijn carrière", sprak hij na het duel.Op de website van Chelsea ging hij verder in op het verlies. "Het is frustrerend en zeer teleurstellend. We hebben het duel in de eerste minuten verloren en teveel tegentreffers gekregen. Dat kunnen we niet accepteren", aldus Azpilicueta over de razendsnelle 4-0 achterstand die al na 25 minuten was bereikt.

En dus was het duel al snel gespeeld. "We hebben fouten gemaakt die je in grote wedstrijden niet kan maken. We wisten dat we een van de beste ploegen tegenover ons hadden en wisten dat het moeilijk zou worden. Maar op Stamford Bridge wonnen we, omdat we een team waren. Dat was dit keer niet het geval."

Zo restte er voor Azpilicueta niets anders dan een 'sorry'. "Omdat het niet acceptabel is en ik heb medelijden met onze fans."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021