Keizer looft Bruno Fernandes na simpele zege op Feirense

11 februari 2019, 09:43

Marcel Keizer boekte zondagavond met Sporting Portugal een relatief eenvoudig zege op bezoek bij Feirense. De Nederlandse coach won dankzij twee treffers van Bruno Fernandes en een eigen doelpunt van Antonio Briseño, die vlak voor de pauze viel. Een goed moment voor de openingstreffer, volgens de trainer. "Dan ga je met een lekker gevoel de pauze in en dat maakt het gesprek in de rust een stuk makkelijker", aldus Keizer.

Dat vertelde hij op de clubsite. "We hebben een paar dingen gedaan die zeker beter moeten, maar na de tweede en derde goal was het duel wel beslist", zag Keizer, die de twee keer scorende Fernandes loofde. "Alle spelers zijn belangrijker, maar we kennen allemaal de kwaliteiten van Bruno. Hij is een heel goede speler voor ons."

Verder was Keizer er van overtuigd dat de motivatie van zijn spelers, die komende week Villarreal treffen in de Europa League en in de Portugese competitie de titel uit het hoofd kunnen zetten, wel goed genoeg was. "Onze motivatie is altijd goed genoeg. Soms spelen we beter of soms minder, maar de motivatie is altijd hetzelfde. We willen altijd winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen