Feyenoord maakt geen haast met aanstelling nieuwe coach

11 februari 2019, 08:06

Feyenoord gaat geen haast maken met de aanstelling van een nieuwe trainer. Volgens algemeen directeur Jan de Jong is het belangrijker dat de juiste keuze wordt gemaakt, dan dat de aanstelling snel gebeurt. "Het is pas februari", laat hij weten over het proces om de opvolger te vinden van Giovanni van Bronckhorst.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Na de afzegging van Dick Advocaat moeten de Rotterdammers terug naar de tekentafel. Nog altijd valt de naam van Henk Fraser regelmatig, terwijl het AD ook schrijft dat er een stroming binnen de club Hein Vanhaezebrouck graag ziet komen, bij gebrek aan 'ervaren Nederlandse trainers'. Eerder kwamen dergelijke geruchten ook al over uit België. Ook Phillip Cocu en Henk ten Cate worden genoemd en staan op de lijstjes, maar zijn beide nog niet benaderd.

Geen Kuijt, toch Advocaat

En volgens de NOS zou Feyenoord het voorlopig nog niet zien zitten in Dirk Kuijt. Van Geel heeft al aangegeven een ervaren coach te willen, maar zelfs als Advocaat was gekomen, dan ging het niet om een duo-trainerschap met Kuijt. En volgens Arno Vermeulen, chef commentatoren bij de NOS, moet zelfs de komst van Advocaat niet helemaal worden uitgevlakt. "We hebben wel gekkere dingen met Advocaat gehad, kijk naar het bondscoachschap van België."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen