Buitenland: Keizer en Dost winnen, Memphis en Tete onderuit

10 februari 2019, 23:03

Sporting Portugal heeft na drie teleurstellende resultaten op rij weer een keer een wedstrijd gewonnen. De club van trainer Marcel Keizer en Bas Dost was zondagavond met 1-3 te sterk voor CD Feirense. Memphis Depay en Kenny Tete waren met Olympique Lyon minder gelukkig: zij gingen tegen OGC Nice met 1-0 onderuit.

CD Feirense - Sporting Portugal (1-3)

Een paar supporters van Sporting Portugal zwaaiden onlangs met witte zakdoekjes voor Keizer, maar zij hadden zondag geen reden hun tissues te laten wapperen. In Santa Maria de Feira kwam Sporting door een eigen doelpunt van Antonio Briseno op voorsprong. Na rust liepen de bezoekers uit door twee doelpunten van Bruno Fernandes. Bas Dost begon in de basis, maar wist geen doel te treffen. Een kwartier voor tijd tekende Stevan Petkov namens de hekkensluiter nog voor de eretreffer. Sporting blijft ondanks de zege de nummer vier van de Portugese competitie.

OGC Nice - Olympique Lyon (1-0)

Een teleurstellende avond voor Olympique Lyon. De club uit Oost-Frankrijk ging bij het lagergeplaatste OGC Nice onderuit. Rémi Walter tekende vanaf de strafschopstip na zeventig minuten voor de enige goal van de wedstrijd. Memphis begon bij Lyon in de basis, maar slaagde er niet in om zijn team aan doelpunten te helpen. Tete kwam een paar minuten voor tijd binnen de lijnen. Lyon blijft derde in de Ligue 1, maar staat nu wel zes punten achter op nummer twee Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen