FC Utrecht
0 – 2
VVV-Venlo

Slutsky onder druk: "Ik kan de situatie veranderen"

Slutsky onder druk: "Ik kan de situatie veranderen"

10 februari 2019 – De positie van Leonid Slutsky komt steeds verder onder druk te staan. Het doel van Vitesse was om dit seizoen de topdrie te bestormen, maar de club staat na de nederlaag bij FC Groningen (2-1) nu vijfde. Slutsky wil de situatie snel veranderen.De Rus won met zijn ploeg slechts één van de laatste vijf duels en dus is het crisis in Arnhem. "Ik weet zeker dat ik deze situatie kan veranderen. Hoe? Volgende week hebben we bijvoorbeeld weer meer spelers tot onze beschikking. Dan is er niemand meer geschorst en zal Dauda in betere vorm zijn. Vandaag maakte het dat echt moeilijk, want we hadden geen middenvelder meer op de bank", reageert de coach bij Omroep Gelderland.

"En dat terwijl Thulani Serero geblesseerd was. Als we weer meer spelers hebben kunnen we ook tijdens de wedstrijd makkelijker dingen veranderen", zegt de Rus, die weet dat de onvrede toeneemt bij de fans. "Ik wil ook sorry zeggen voor het resultaat van de laatste weken. We zijn zelf natuurlijk ook niet blij, maar ik weet zeker dat we deze situatie kunnen veranderen. We moeten deze problemen met zijn allen oplossen."

Dat er druk is op de ploeg en de trainer, vindt Slutsky geen punt. "Maar ik heb al vaker verteld dat ik mezelf heel veel druk op leg. De druk van buiten verandert dat niet. Ik wil ook verbetering zien, ik wil deze situatie zo snel mogelijk veranderen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019