Oud-Ajacieden helpen Tottenham langs Leicester City

10 februari 2019, 16:41

Het gemis van Harry Kane doet zich nog altijd niet voelen bij Tottenham Hotspur. De Engelse topclub blijft goed meedoen in de Engelse top en heeft zondag wederom goede zaken gedaan. De thuiswedstrijd tegen Leicester City werd met 3-1 gewonnen.

Op Wembley waren de voormalig Ajacieden van grote waarde voor Tottenham Hotspur. Davinson Sánchez opende de score met een rake kopstoot in de 33ste minuut. Hij deed dat op aangeven van Christian Eriksen, die later de 2-0 op de borden zette. Het had ook 1-1 kunnen zijn als Jamie Vardy bij een 1-0 stand een penalty had benut. Keeper Hugo Lloris keerde zijn inzet. Opmerkelijk was dat de strafschop het eerste balcontact was van invaller Vardy.

De spits scoorde vervolgens alsnog de aansluitingstreffer, maar zijn 2-1 was niet voldoende voor een resultaat. Son-Heung Min, de man in vorm, stelde de vierde zege op rij voor Tottenham veilig met een late goal. Tottenham staat derde met twee punten minder dan Manchester City en vijf punten minder dan Liverpool. City komt om 17.00 uur nog in actie tegen Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen