FC Utrecht
0 – 2
VVV-Venlo

Matusiwa tevreden bij De Graafschap: "Het is wel wennen"

Matusiwa tevreden bij De Graafschap: "Het is wel wennen"

10 februari 2019 – Bij Ajax maakte Azor Matusiwa geen kans op speelminuten en dus werd hij in de winterstop verhuurd aan De Graafschap. Daar maakt de controlerende middenvelder een bijzonder sterke indruk. Hij is blij met de stap."Het is wel wennen omdat het anders voetballen is dan bij Ajax, ook omdat ik nu op het hoogste niveau speel. Dat ik die kans krijg vind ik heel mooi, maar ik ben er nog niet. Ik ben tot nu toe wel tevreden over hoe het gaat en ik kan hier nog veel leren en sterker worden", zegt de middenvelder op de clubwebsite van De Graafschap.

Met die ploeg ging hij zaterdag met 4-0 ten onder bij Feyenoord. "Ik vond dat we in de eerste helft goed speelden. We stonden als hele team prima en we hadden het voor elkaar. We hielden ons goed staande, maar het is zonde dat we door een onoplettendheid achterin op achterstand kwamen", zegt Matusiwa.

Hij beseft dat het geen schande is om te verliezen in Rotterdam. "Feyenoord is een grote club en kan gewoon heel goed voetballen. Dat hebben ze vlak na rust ook laten zien. Als we de eerste vijftien minuten na rust zonder tegengoal door zouden komen, dan hadden we nog een kans gehad. Nu was het na iets meer dan een uur spelen al 4-0 en dan is de wedstrijd gelopen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019