Stam 'heel tevreden' met tien punten uit vier wedstrijden

10 februari 2019, 11:17

Zijn eerste drie wedstrijden als trainer van PEC Zwolle leverden negen punten op en ook zaterdag was het bijna weer raak voor Jaap Stam. De ploeg kwam tegen sc Heerenveen terug van een achterstand, maar moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Stam kan daarmee leven.

Tegenover RTV Oost blikt hij terug op de wedstrijd. "Na de 1-0 pakken we het goed op en spelen we goed voetbal. We kwamen een paar keer gevaarlijk voor de goal, aan het einde van de eerste helft maken we dan de gelijkmaker. Dat is lekker. In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan om te winnen, maar soms moet je ook genoegen nemen met een punt. Maar ik had het gevoel dat er meer in zat."

Een domper was het uitvallen van Mike van Duinen, die tegen Heerenveen op de vleugel speelde. "Hij voelde wat aan zijn enkel. De doktoren gaan nu kijken hoe ernstig het is. Hij voelt het wel, dat is logisch, want anders ga je er niet uit. Maar de precieze oorzaak kan ik nog niet aangeven", zegt Stam, die beseft dat hij een goede start heeft bij PEC. "Als je uit vier wedstrijden tien punten haalt mag je heel tevreden zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen