Excelsior
0 – 0
FC Emmen
FC Groningen
1 – 0
Feyenoord

Spoorboekje: Go Ahead in actie, Wolves - Newcastle en ErediVisie

Spoorboekje: Go Ahead in actie, Wolves - Newcastle en ErediVisie

11 februari 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 11 februari.
Specials

ErediVisie
Net als iedere maandag na een Eredivisie-weekend maken we ook vandaag de balans op van het afgelopen Eredivisie-weekend. De zaken die opvielen komen voorbij in onze rubriek ErediVisie.

Wedstrijden

Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles (20.00 uur)
Go Ahead Eagles heeft de tweede plaats van de Eerste Divisie in het vizier. Als Kowet wint op bezoek bij Jong FC Utrecht nadert het FC Den Bosch, dat vrijdag punten morste tegen FC Volendam (1-1). Bovendien kan het Sparta op een achterstand zetten van vijf punten. Koploper FC Twente lijkt te ver weg voor Go Ahead, dus is het devies zo hoog mogelijk eindigen om straks zoveel mogelijk voordelen te hebben in de play-offs voor promotie.

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United (21.00 uur)
De laatste wedstrijd van speelronde 26 in de Premier League: Wolverhampton Wanderers tegen Newcastle United. De thuisploeg kent als promovendus een geweldig seizoen en staat op een meer dan verdienstelijke zevende plaats. Newcastle United doet het een stukje minder en vecht tegen degradatie. De club van trainer Rafa Benitez staat zestiende en heeft evenveel punten als Southampton, dat in de degradatiezone staat. Newcastle kan de punten dus heel goed gebruiken.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
21.00 uur: Wolverhampton Wanderers - Newcastle United, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het PL-duel
22.00 uur: Natafelen met Kees, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 17 februari 2019

  2. zaterdag 16 februari 2019