Van Bronckhorst: "Hadden twee of drie meer moeten maken"

9 februari 2019, 23:26

Wat Giovanni van Bronckhorst betreft had Feyenoord een ruimere zege geboekt op De Graafschap. De Rotterdammers wonnen zaterdag met 'slechts' 4-0. Voornamelijk doelman Hidde Jurjus lag een grotere overwinning voor Feyenoord in de weg, vond ook Van Bronckhorst.

"In de eerste helft kregen we veel ruimte, maar benutten we die niet. De tweede helft speelden we beter door het tempo op te schroeven. Dan zie je dat we de wedstrijd binnen tien minuten beslissen", zegt de Feyenoord-trainer tegen FOX Sports. "De keeper wist vandaag een hoop kansen te pareren. Ik denk dat wij hier twee of drie doelpunten meer hadden moeten maken."

Steven Berghuis ontbrak op het scoreformulier, terwijl hij diverse mogelijkheden kreeg. "Je hoopt natuurlijk dat hij de volgende kans maakt", zegt Gio. "Hij komt vaak in positie om te scoren, maar zet ook andere spelers in scoringspositie. Ook vandaag weer. In ons veldspel is hij heel belangrijk, zeker met de spelers om hem heen. Hij heeft een paar kansen gehad, maar die vandaag helaas niet benut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen