Paris Saint-Germain wint van Bordeaux, maar raakt Cavani kwijt

9 februari 2019, 18:58

Paris Saint-Germain kan zich met een goed gevoel op gaan maken voor de Champions League-kraker tegen Manchester United. De oppermachtige koploper van de Ligue 1 schitterde zaterdag allerminst, maar was wel te sterk voor Bordeaux: 1-0.

Meerdere grote namen kregen rust tegen Bordeaux met het oog op de Champions League. Dat is een luxe die Thomas Tuchel heeft in de Ligue 1, aangezien de voorsprong op Lille liefst dertien punten is. Tegen Bordeaux werd de enige goal gemaakt door Edinson Cavani. De spits knalde vlak voor rust een penalty tegen de touwen en dat was voldoende voor de winst. Zorgelijk was echter dat de Uruguayaan geblesseerd in de kleedkamer achterbleef. Het is de vraag of hij in actie kan komen tegen Man United. Ook Thomas Meunier moest door een blessure de strijd staken. De Parijzenaars moeten het dinsdag in ieder geval zonder Neymar doen.

Voor PSG is de overwinning een soort van eerherstel voor de verliespartij van vorige week tegen Olympique Lyon. Dat was toen de eerste nederlaag van het competitieseizoen voor PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen