PSV'er Rosario wil meer assists geven en doelpunten maken

PSV'er Rosario wil meer assists geven en doelpunten maken

9 februari 2019 – Pablo Rosario is een van de doorgebroken spelers in het eerste van PSV dit seizoen, toch is de middenvelder nog zeker niet helemaal tevreden. Hij wil meer assists geven en doelpunten maken voor de Eindhovenaren. "Ik wil een completere speler worden en dus ook direct betrokken raken bij goals. Ja, dat hoort ook bij het plan voor de komende maanden."Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf over zijn eigen ontwikkeling. "Ik stippel voor mezelf uit wat ik per seizoen in gedachten heb. Dan maak ik een plan. Vooral in mijn hoofd, soms schrijf ik wat op", legt Rosario uit. Vorig seizoen kwam zijn doelstelling niet uit, omdat hij geen kans kreeg in het eerste.

"Ik vond dat ik er klaar voor was en dan is het jammer dat je minder kansen krijgt dan nu. Maar ik zal nooit naar iemand wijzen. Het moet uit mezelf komen." En dus wilde hij revanche nemen. "Vorig jaar is het niet gelukt om mijn doel te behalen. Ik ging toen bij mezelf te rade om het dit seizoen wél te redden. Dan is het mooi dat ik dankzij de staf en mijn teamgenoten wordt beloond voor mijn harde werk. Dit seizoen valt alles op zijn plek. Dat geeft voldoening."

Het volgende doel van Rosario is dus om meer assists te geven en doelpunten te maken. Die teller staat voor de PSV'er in de Eredivisie op beide fronten namelijk nog op nul. In de Champions League trof hij van afstand wel doel, tegen Internazionale. Tegen Tottenham Hotspur gaf hij een assist.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019