Nijholt vindt dat NAC niet moet doen alsof het al gedegradeerd is

9 februari 2019, 10:11

NAC Breda verloor vrijdagavond kansloos van AZ, staat onderaan de Eredivisie en moet komende week op bezoek bij Ajax. Het perspectief voor de ploeg uit Brabant is dus niet uiterst groot, toch wil middenvelder Gianluca Nijholt niet opgeven. "Met de koppies omlaag en doen alsof we gedegradeerd zijn, schiet natuurlijk ook niet op."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem na het 0-3 verlies tegen AZ. De middenvelder trekt het boetekleed aan. "Na de 0-1 zijn we het kwijt, de 0-2 is mijn fout", weet hij. "Ik moest Guus Til overnemen, want zolang je niks hoort moet je mee. Dat is mijn verantwoordelijkheid."

Dus baalde Nijholt na het duel dubbel en hij snapt ook dat de fans niet blij zijn met NAC. "De geluiden die ik hoor, zijn niet positief. Dat is niet meer dan logisch. We laten het gewoon niet zien. Daar zijn we allemaal verantwoordelijk voor", vindt hij. Van opgeven is echter géén sprake. "De Graafschap inhalen, moet het hoofddoel zijn." De Superboeren hebben een voorsprong van twee punten, met een wedstrijd meer te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen