Gisteren gemist: AZ dendert door, winst Twente, Bosz haalt uit

9 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 8 februari 2019, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 8 februari.

AZ duwt onmachtig NAC Breda verder in degradatiezone

Een dominant AZ heeft vrijdagavond een zakelijke overwinning geboekt in Breda. De equipe van John van den Brom boekte dankzij twee doelpunten van Guus Til en een treffer van Albert Gudmonsson de vierde competitieoverwinning na de winterstop door een bijzonder zwak NAC Breda haar wil op de leggen. De Bredanaars wisten geen enkele vuist te maken en worden dieper in de degradatiezone gedrukt.

Twente wint en verstevigt koppositie, puntverlies FC Den Bosch

FC Twente heeft zeer goede zaken gedaan in de strijd om de titel in de Eerste Divisie. De ploeg uit Enschede was in de topper tegen nummer vier Sparta veel te sterk voor de Rotterdammers: 0-3. Tegelijkertijd zag het de belangrijkste concurrent, FC Den Bosch, in eigen huis met 1-1 gelijkspelen tegen FC Volendam. Daardoor is het verschil tussen beide ploegen nu zes punten.

Bosz geeft met Leverkusen masterclass bij Mainz 05

Met uitstekend en aanvallend voetbal heeft Bayer Leverkusen met Peter Bosz langs de lijn overtuigend afgerekend met Mainz 05. Op bezoek bij de ploeg van Jean-Paul Boëtuis werd al in de eerste helft ruim afstand genomen van de thuisploeg. De teller stokte uiteindelijk bij 1-5.

Roma dankt assist Karsdorp bij overwinning in Verona

Met Rick Karsdorp als rechtsback en Justin Kluivert als invaller in de slotfase heeft AS Roma buitenshuis een makkelijke avond beleefd. Dankzij een uiterst effectieve openingsfase en een assist van Karsdorp was het duel bij nummer laatst Chievo Verona al snel beslist: 0-3.

Uitblinker Stengs wil ondanks samenwerking Raiola bij AZ blijven

Calvin Stengs stal met een schitterende assist voorafgaand aan de 0-2 van Guus Til de show tijdens het uitduel tegen NAC. De begeerde buitenspeler van AZ is inmiddels overgestapt naar zaakwaarnemer Mino Raiola, maar benadrukt ook na de zomer gewoon in Alkmaar te voetballen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen