Nederlandse journalist zorgt voor reuring bij perspraatje Rutten

8 februari 2019, 16:55

Een Nederlandse journalist heeft vrijdagmiddag voor wat reuring gezorgd bij de persconferentie van Fred Rutten. De trainer van Anderlecht herkende in de persruimte zijn landgenoot, die eerder in de week nog bij een besloten training was weggestuurd. De verslaggever van Veronica was namelijk met zijn ploeg vanaf de openbare weg stiekem aan het filmen.

"Dat vond ik ongepast, zo heel stiekem met een cameraatje komen filmen… Dan heb ik veel meer respect voor de Belgische collega's, die volgens het protocol van de club twee dagen voor de wedstrijd ook wegblijven van de training. Maar goed, Nederlanders…", wordt Rutten geciteerd door Het Nieuwsblad.

Onder Ruttens hoede verloor Anderlecht al twee keer, waardoor de Belgische club zich op een tegenvallende zevende plaats bevindt. Spijt van zijn beslissing om bij Anderlecht te tekenen, heeft Rutten niet. "Nee, ik werk hier met heel veel plezier. Wanneer je op zo'n moment instapt bij een hele grote club zoals Anderlecht, dan weet je dat alles niet gepolijst is. Anders hadden ze mij niet gevraagd, dan hadden ze de vorige coach wel gehouden. Dat weet je en dan probeer je daar normaal mee om te gaan en probeer je te zorgen voor een ommezwaai. En daar zijn wij mee met z'n allen heel hard mee bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen