Advocaat is negatieve teneur rond zijn persoon zat

8 februari 2019, 16:02

Dick Advocaat heeft vrijdagmiddag tijdens het perspraatje in aanloop naar het thuisduel met PSV verdere toelichting gegeven over zijn beslissing om Feyenoord af te zeggen. De 71-jarige oefenmeester hoefde alleen nog maar 'ja' te zeggen, maar belde via zijn zaakwaarnemer af. "Het irriteert me mateloos dat er zo'n negatieve teneur is rond mij. Daar heb ik geen zin", aldus Advocaat.

"Feyenoord is een grote club, maar ook een ontzettend moeilijke club. Er moet ontzettend veel gebeuren, dat weet ook iedereen. Daar moet je je lekker bij voelen. Het is een momentopname, maar ik zit op dit moment niet goed in mijn vel. Dan irriteert me alles", wordt Advocaat geciteerd door het Algemeen Dagblad.

De ervaren trainer staat de komende maanden nog aan het roer bij FC Utrecht. Met die club hoopt hij zich te plaatsen voor Europees voetbal. Dan zullen de Domstedelingen wel beter moeten presteren dan de afgelopen weken. In de tweede seizoenshelft pakte Utrecht nog geen punt. Duels met AZ (3-0), Willem II (1-2) en PEC Zwolle (4-3) gingen verloren.

Lees ookColumn: Dick Advocaat

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen