Koster over de kleine verschillen: "Nooit eerder meegemaakt"

8 februari 2019, 15:56

Adrie Koster maakt met de huidige negende plaats in de Eredivisie tot dusver een prima seizoen door met Willem II, maar als de Tilburgers twee weken op rij verliezen, kunnen ze ook zomaar weer in degradatienood verkeren. Een bijzondere situatie, die ook de ervaren oefenmeester (64) niet eerder meemaakte.

"Ik heb niet eerder meegemaakt dat de verschillen op de ranglijst in deze fase van het seizoen nog zó klein zijn. Dat zal vermoedelijk tot het einde van het seizoen zo blijven", realiseert de coach zich op de clubsite. "Daardoor is het iedere keer weer een extra uitdaging om te winnen, want als je verliest kun je zomaar twee plekken kelderen." 

Daardoor is het duel met VVV-Venlo een belangrijke, want die ploeg staat nog twee plekken hoger op de ranglijst. "VVV is een lastige ploeg, met veel fysiek sterke en snelle jongens. Ik verwacht dat we gewaagd aan elkaar zijn en het een spannende pot kan worden", aldus Koster, die geen beroep kan doen op Fernando Lewis. Hij heeft een spierblessure opgelopen en is net als Donis Avdijaj, Diego Palacios en Karim Coulibaly niet van de partij in Venlo. Laatstgenoemde gaat binnenkort wel weer zijn eerste minuten maken bij de beloften.

Lees ook: Steijn verandert opstelling ondanks 6-0 verlies vermoedelijk niet

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen