Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Buijs heeft veel twijfelgevallen in aanloop naar duel met Vitesse

Buijs heeft veel twijfelgevallen in aanloop naar duel met Vitesse

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 februari 2019 – Het is nog onduidelijk wie komend weekend allemaal wel en niet in actie kunnen komen bij FC Groningen. Om verschillende redenen staat achter de naam van zes spelers nog een vraagteken. Dat heeft trainer Danny Buijs aan aanloop naar het thuisduel met Vitesse laten weten.

Zeker is dat Lars Kramer (schorsing) en Jannik Pohl (blessure) het duel met Vitesse missen. Nieuweling Ko Itakura is er waarschijnlijk ook nog niet bij. Ritsu Doan is teruggekeerd van de Azië Cup, maar is nog een twijfelgeval. Mimoun Mahi en Amir Absalem zijn ziek, Deyovaiso Zeefuik en Samir Memisevic kampen met pijntjes.

"Ik denk niet dat ze allemaal op tijd fit zijn", vertelt Buijs aan RTV Noord. "Ritsu heeft een goed toernooi gespeeld en is in de dagen na de finale nog even met zijn familie opgetrokken. We zijn blij dat hij nu weer terug is, maar ik durf nog niet te zeggen of hij tegen Vitesse aan de aftrap zal verschijnen."

Tegen Vitesse hoopt Groningen wat afstand te nemen van de onderste drie. De Groningers staan vijftiende en hebben evenveel punten als FC Emmen, dat zestiende staat. "De ranglijst liegt niet, maar ik vind wel dat wij een betere ploeg hebben dan FC Emmen, NAC en De Graafschap." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd