Excelsior naar Fortuna: "Wij mogen daar absoluut niet verliezen"

8 februari 2019, 15:00

Excelsior is met zes punten uit drie wedstrijden goed aan de tweede seizoenshelft begonnen. Om handhaving te bewerkstelligen, zullen de Kralingers in het vervolg van de competitie nog de nodige punten moeten sprokkelen. Zondag gaat Excelsior op bezoek bij een concurrent in de degradatiestrijd: Fortuna Sittard. Adrie Poldervaart geeft zijn ploeg een duidelijke opdracht mee.

Excelsior won de laatste duels van De Graafschap (2-0) en Feyenoord (2-1) en staat nu veertiende. "Het gaat nu om Fortuna. Als we daar een heel goed resultaat neerzetten, geven we deze twee wedstrijden nog meer glans. We moeten volle bak bij Fortuna, zij mogen zeker niet bij ons weglopen. We mogen daar absoluut niet verliezen", zegt Poldervaart tegenover RTV Rijnmond.

De trainer laat weten dat de van een schorsing teruggekeerde Jeffry Fortes in de basis zal starten. Poldervaart kan nog geen beroep doen op de geblesseerde Hervé Matthys en Mikael Anderson. Desevio Payne is op de weg terug en gaat eerst speelminuten maken bij de beloften.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen