Steijn verandert opstelling ondanks 6-0 verlies vermoedelijk niet

8 februari 2019, 14:56   Bijgewerkt: 8 februari 2019, 16:40

Ondanks de 6-0 nederlaag tegen Ajax houdt VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn zijn elftal vermoedelijk intact tegen Willem II. De enige wijziging waarover de coach twijfelt, is het inzetten van de vermoedelijk weer fitte Johnatan Opoku, die vorige week nog geblesseed was. "Het is nog niet helemaal duidelijk of hij speelt. Daarover beslissen we kort voor de wedstrijd."

Dat vertelt Steijn op het clubkanaal van de Limburgers. Dat is enigszins opvallend, aangezien VVV-Venlo de laatste duels relatief veel tegentreffers kreeg. "We hebben de afgelopen wedstrijden inderdaad vrij veel tegendoelpunten gekregen en dat is niet echt gebruikelijk voor ons", realiseert Steijn, die ondanks dat de voorsprong van de Limburgers slechts vijf punten op de degradatiestreep bedraagt, niet direct bang is.

"Er zitten nog heel wat ploegen tussen hoor. Vergeet niet dat we al 26 punten hebben. Dat is gewoon heel netjes." Desondanks hoopt Steijn in De Koel 'gewoon' op drie punten tegen de Tilburgers. Op de twijfelachtige inzetbaarheid van Opoku na, is de hele selectie van de Limburgers fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen