FC Utrecht
0 – 2
VVV-Venlo

Haps heeft last van zijn lies en mist duel met De Graafschap

Haps heeft last van zijn lies en mist duel met De Graafschap

8 februari 2019 – Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kan zaterdagavond geen beroep doen op Ridgeciano Haps. De 25-jarige linksback heeft last van zijn lies en mist zodoende het thuisduel met De Graafschap. Haps maakte onlangs tegen Ajax (6-2) zijn officiële rentree na langdurig blessureleed.Haps miste door de slepende blessure de hele eerste seizoenshelft. Zowel tegen Ajax als Excelsior kreeg hij als invaller speelminuten. De volgende stap in het hersteltraject moest een basisplaats worden, maar zijn rentree bij de eerste elf moet hij noodgedwongen uitstellen. Omdat ook Tyrell Malacia niet fit is, zal Calvin Verdonk zaterdag waarschijnlijk in de basis starten.

"Ridgeciano heeft gisteren en vandaag meegetraind, maar het gevoel is niet goed genoeg", legt Van Bronckhorst op de persconferentie uit. Robin van Persie trainde deze week niet volledig mee, maar zal kunnen spelen tegen De Graafschap. "Hij had na het duel met Excelsior last van zijn knie, maar heeft de laatste dagen goed mee kunnen trainen."

Op de persconferentie geeft Van Bronckhorst ook een reactie op het nieuws dat Dick Advocaat Feyenoord heeft afgezegd. "Ik heb geen contact gehad met Dick. Ik zag vanmorgen dat hij het niet gaat worden. Je leest er veel over, maar het is niet aan mij, het is aan de club. De club kiest de best mogelijke kandidaat", citeert RTV Rijnmond hem.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019