Bruns koestert geen wrok jegens Vitesse, maar ziet wel kansen

Bruns koestert geen wrok jegens Vitesse, maar ziet wel kansen

8 februari 2019 – Thomas Bruns staat komend weekend tegenover de ploeg die hem momenteel verhuurt: de middenvelder neemt het met FC Groningen op tegen Vitesse. Een duel waar hij heel veel zin in heeft. "Er zijn geen plagerijen, maar we doen wel aan kansberekening. Vitesse worstelt een beetje, hè? Natuurlijk zie ik kansen", glimlacht hij.



Tegenover De Gelderlander gaat hij in op het duel in het hoge noorden. "De trainer zal me ongetwijfeld raadplegen over Vitesse. Ik ken de kracht en de zwaktes van de spelers", aldus Bruns, die niet per se een wrok koestert jegens de club die hem verhuurt. "Ik ben nooit boos geweest op de trainer, Leonid Slutsky. Ik heb in de voorbereiding een kans gehad om een plek in het team af te dwingen. Dat is niet gelukt. Dan valt de keuze op anderen."

Toen hij wel een kans kreeg, pakte Bruns rood. "Dat was dom. Daar baal ik van", aldus Bruns, die wel blij is dat hij bij zijn nieuwe club wél speelt. "De bank knaagt aan mij. Nu voel ik me kiplekker. Vrolijk en vrij." Met twee goals en een assists heeft hij in elk geval een pikstart. "Ik ben fit. Ik heb in de winter door getraind."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019