Gisteren gemist: Advocaat zegt af, lichaam van Sala gevonden

8 februari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 7 februari.

Feyenoord moet verder zoeken: Advocaat zegt Rotterdammers af

Dick Advocaat wordt niet de nieuwe trainer van Feyenoord. Hij heeft de Rotterdammers via zijn zaakwaarnemer Rob Jansen afgezegd. Voor Feyenoord is dat een flinke streep door de rekening, want Advocaat stond bovenaan de lijst als droomkandidaat.

Politie bevestigt: lichaam in gevonden vliegtuigwrak is van Sala

Het lichaam van Emiliano Sala is gevonden. Het woensdag geborgen lichaam bleek inderdaad die van de Argentijn te zijn. Dat heeft de lokale politie van Dorset donderdagavond bevestigd. Van piloot David Ibbotson lijkt nog ieder spoor te ontbreken.

Ajax-achterban dreigt met procedure voor uitkaarten Klassieker

De AFCA Supportersclub van Ajax bereidt juridische stappen voor om de eigen supporters naar de aanstaande Klassieker in de halve finale van de beker te krijgen. Volgens AFCA wilde Feyenoord kaarten voor het uitvak in de verkoop doen, maar houdt Ahmed Aboutaleb (burgemeester van Rotterdam) dit tegen.

Memphis en Tete met Lyon naar kwartfinale beker

Memphis Depay en Kenny Tete houden zicht op eremetaal met Olympique Lyon. Hun Franse werkgever zegevierde donderdagavond in de achtste finale van de beker tegen EA Guingamp (1-2), mede door de bijdrage van Tete (op archiefbeeld) als basisspeler. Memphis hield de hele wedstrijd de bank warm.

Miedema loodst Arsenal naar halve finale van League Cup

Dankzij Vivianne Miedema staat het vrouwenteam van Arsenal in League Cup-finale. De Oranje-spits maakte donderdag tegen Manchester United (2-1) beide doelpunten. Over dik twee weken moet Arsenal, dat het toernooi vorig seizoen ook won, in de eindstrijd afrekenen met Manchester City.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen