Verbeek: "Heerenveen oppassen dat ze niet als Twente eindigen"

7 februari 2019, 21:24

Gertjan Verbeek waarschuwt sc Heerenveen voor een scenario à la FC Twente. "Ik heb bij Twente meegemaakt hoe dat mis kan gaan en bij Heerenveen is het ook een chaos, als ik dat zo lees van buitenaf", zegt de voormalig trainer en speler van de Friezen.

"Ze moeten oppassen dat ze niet net als Twente eindigen. Maar het is een mooie club die me aan het hart gaat", zegt Verbeek tegen Voetbal International. Een terugkeer slaat hij bij voorbaat dan ook niet uit. "Als er echt een goed plan ligt en ze benaderen me, dan wil ik zeker luisteren."

Verbeek zit sinds zijn ontslag in maart bij FC Twente zonder club. Hij ontving diverse aanbiedingen, maar staat naar eigen zeggen op een kruispunt. In Nederland wil Verbeek een bestuursfunctie vervullen, in het buitenland moet dat een job als trainer zijn.

"Ik wil niet instappen bij een club die ik niet ken, waar het al slecht gaat en waar ik volgende week moet beginnen. Je moet wel de tijd hebben om de competitie en je spelers te leren kennen. De Duitse competitie ken ik goed, maar vanuit daar is het nu rustig. Ik wacht geduldig af."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen