Isco sneert naar Solari en vindt dat hij geen eerlijke kans krijgt

7 februari 2019, 20:19

Isco heeft zich uitgelaten over zijn situatie bij Real Madrid. Dat is voor het eerst sinds hij onder Solari op een zijspoor is beland. De spelmaker deelt dan ook een sneer uit naar zijn trainer, die hem iedere wedstrijd op de bank zet en hem enkel invalbeurten gunt.

Volgens Spaanse media is de relatie tussen speler en trainer ook bekoeld, al spreekt Solari dat tegen. Zelf hield Isco zijn mening altijd voor zich, tot donderdag. De de 26-jarige spelmaker laat zijn ongenoegen blijken en vindt dat hij geen eerlijke kans krijgt.

Isco doet zijn beklag als reactie op uitlatingen van Ruben de la Red, oud-speler van Real Madrid. "Real Madrid is een club die op niemand wacht. Iedere speler in de selectie is goed genoeg. Dus wie niet op niveau presteert, verliest zijn plaats aan iemand anders", aldus De la Red.

Die woorden gingen ook via Isco, die reageerde via Twitter: "Ik ben het helemaal eens met De la Red, maar als je niet dezelfde kansen krijgt als je teamgenoten, dan verandert dat... Desondanks blijf ik vechten voor  mijn kansen. Hala Madrid!'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen