FC Twente gehavend naar Rotterdam voor topper tegen Sparta

7 februari 2019, 19:45

FC Twente kent de nodige personele problemen richting de Eerste Divisie-topper tegen Sparta. Javier Espinosa, Ulrich Bapoh en Tim Hölscher zijn om verschillende redenen niet inzetbaar. Aanvoerder Wout Brama en Ricardinho vormen een vraagteken voor het treffen van vrijdag op Het Kasteel. Daartegenover staat dat Fred Friday kan debuteren, de papieren van de Nigeriaanse spits zijn in orde bevonden.

"Morgen bij de warming-up moeten we kijken of Wout kan spelen", zegt trainer Marino Pusic donderdag op het clubkanaal van Twente. "Het zal een last call worden, maar op dit moment ga ik ervan uit dat hij niet inzetbaar is. Het is een serieuze aderlating. Het is flink balen dat we niet compleet zijn, zeker als je de kraker tegen Sparta speelt. We moet ermee dealen, maar het geeft andere jongens kansen. Daar hebben we vertrouwen in. We zijn een ploeg die altijd voor de overwinning gaat, nu ook."

Twente reist als koploper af naar Rotterdam, met een voorsprong van acht punten op Sparta. "Sparta is een van de titelkandidaten", vindt Pusic desondanks. "Ze hebben afgelopen vier wedstrijden gelijkgespeeld, maar elke club heeft een mindere fase. Wij hebben die in november gehad en Sparta in januari."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen