Onfortuinlijke Pedersen: "Ik ben verdrietig en gefrustreerd"

7 februari 2019, 18:40

Nicklas Pedersen wist meteen dat het mis was, dinsdag op de training van FC Emmen. Tijdens de training stond de spits op de voet van teamgenoot Nick Bakker en verdraaide hij zijn knie. "Iedereen op en rond het veld kon het kraken horen", vertelt de onfortuinlijke Deen wiens seizoen voorbij is.

"Het is verschrikkelijk. Ik ben verdrietig en gefrustreerd. Ik had de club dolgraag geholpen in de strijd tegen degradatie", laat de 31-jarige Pedersen weten aan RTV Drenthe. "Niet dat ik nu denk dat ze het niet gaan redden, maar ik had echt ontzettend graag mijn steentje bijgedragen."

Pedersen hoopt in zijn vaderland op een operatie. In Denemarken wil hij ook relativeren. Wat de verdere toekomst brengt, is voor later. "Daarvoor is het allemaal nog te vers. Ik moet zeggen dat de eerste 24 uur het ergst waren. Inmiddels kan ik wel weer een beetje relativeren. Het is voor mij de tweede keer met kruisbandletsel. Natuurlijk hoop ik weer op niveau terug te komen, want voetbal is mijn leven, maar als de artsen me zeggen dat het risico te groot is dan ga ik dat zeker niet lopen."

De aanvaller tekende in augustus een contract voor een seizoen bij Emmen, met de optie voor een extra jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen