AZ richt het vizier nu op derde plaats van Feyenoord

AZ richt het vizier nu op derde plaats van Feyenoord

7 februari 2019 – John van den Brom steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Hij hoopt met AZ een aanval te doen op de derde plaats van Feyenoord. Door de recente resultaten is het gat tussen de clubs nog maar vijf punten. De Alkmaarders steken daarnaast in zeer goede vorm.AZ veroverde in de tweede seizoenshelft negen punten, terwijl Feyenoord er maar drie pakte. "Als een positie zo snel in zicht komt, moet je er niet voor weglopen. Door het puntenverlies van Feyenoord hebben we de vierde plaats in het vizier, daar moet je altijd voor gaan", aldus Van den Brom in gesprek met het clubkanaal.

In de jacht op Feyenoord neemt AZ het vrijdag in het Rat Verlegh Stadion op tegen NAC Breda. In de punt van de aanval zal Bjørn Johnsen plaatsnemen. De spits vervangt Mats Seuntjens, die afgelopen weekend een hoofdblessure opliep. "Hij traint aangepast, maar is niet inzetbaar voor de wedstrijd tegen NAC. Als je de klap en reactie bij de spelers zag, dan zag het er erg uit. Maar gelukkig kunnen we achter zeggen dat het meevalt."

Van den Brom is verder niet van plan om iets aan zijn elftal te veranderen. Aanleiding daarvoor heeft hij ook niet: AZ won na de winterstop alle wedstrijden en incasseerde nog geen enkel tegendoelpunt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019

  3. zaterdag 17 augustus 2019