Bosz zinspeelt op sportieve revanche na bekerafgang

7 februari 2019, 14:26

Peter Bosz hoopt dat zijn ploeg heeft geleerd van de midweekse bekerblamage. Het Bayer Leverkusen van de Nederlandse trainer moet snel de knop moeten omzetten, want vrijdag staat het uitduel met FSV Mainz 05 op het programma. Bosz hoopt in de Opel Arena op een reactie van zijn ploeg.

Leverkusen ging dinsdag in het Duitse bekertoernooi onderuit tegen FC Heidenheim (2-1). "De nederlaag verraste me, maar we moeten ervan leren. Dat maakt deel uit van het proces. In de nabespreking hebben we laten zien waar we ons moeten verbeteren", aldus Bosz tijdens het perspraatje. "Twee dagen voorbereiding is erg weinig, maar het is fijn dat we de wedstrijd in Heidenheim snel kunnen afsluiten en vooruit kunnen kijken."

Het team van Bosz kwam in Heidenheim voor rust met 0-1 voor, maar gaf in de tweede helft de wedstrijd uit handen. In Mainz hoopt de Nederlandse trainer op nieuw succes in de Bundesliga. Afgelopen weekend won Leverkusen nog met 3-1 van Bayern München. "Het wordt geen makkelijke wedstrijd, maar we gaan winnen", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen