Solari springt in de bres voor Marcelo na zwakke Clásico

7 februari 2019, 08:42

Santiago Solari laat de in een stevige vormdip verkerende Marcelo niet vallen. De Braziliaanse linksback van Real Madrid maakte woensdagavond in de Clásico tegen FC Barcelona (1-1) een zwakke indruk. Het was niet de eerste keer dit seizoen dat Marcelo tegenviel.

Door zijn zwakke prestaties is Marcelo, eigenlijk al vele jaren onbetwist in Madrid, niet eens meer zeker van een basisplaats. Solari neemt zijn pupil echter in bescherming. "Wat ik vond van het optreden van Marcelo? Hij is onze tweede aanvoerder en vertegenwoordigt Real Madrid zowel binnen als buiten de lijnen. Wij willen hem altijd op zijn best zien", luidt Solari's diplomatieke antwoord tegenover Spaanse media na de wedstrijd in Camp Nou.

Tegenover de tegenvallende wedstrijd van Marcelo stond in Barcelona een goed optreden van het Braziliaanse toptalent Vinicius Junior (18). "Ik ben niet verrast door zijn niveau. Hij laat dit week in, week uit zien. Hij is nog erg jong en wij moeten hem helpen nóg beter te worden", aldus Solari.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen