Keizer toont zich strijdbaar na derde domper op rij

7 februari 2019, 08:17

Het Sporting Portugal van Marcel Keizer ging woensdagavond voor de tweede keer in een paar dagen tijd onderuit tegen Benfica. Ditmaal was de stadgenoot in de halve finale van het bekertoernooi te sterk. De Nederlandse trainer wil van opgeven niet weten, want de halve eindstrijd wordt over twee wedstrijden gespeeld.

"We zullen ervoor vechten", toont Keizer zich op de persconferentie na de wedstrijd strijdbaar. "Nu moeten we het in eigen huis laten zien. Het is fijn dat de tweede wedstrijd pas in april wordt gespeeld. Meestal volgt de return al na een week. Binnen korte tijd hebben we al twee keer tegen Benfica gespeeld, nu pas in april weer. Het is een wedstrijd om naar uit te kijken."

Sporting ging op bezoek bij Benfica met 2-1 onderuit, wat de club nog voldoende perspectief geeft voor de returnwedstrijd. De club uit Lissabon lijkt zijn titelkansen inmiddels wel te hebben vergooid na de remise tegen Vitória Setúbal (1-1) en de nederlaag tegen Benfica (4-2) van afgelopen weekend. Enkele supporters zwaaiden zondag al met witte zakdoekjes voor Keizer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen