Keizer incasseert volgende domper met Sporting Portugal

6 februari 2019, 23:52   Bijgewerkt: 7 februari 2019, 08:20

Marcel Keizer maakt niet zijn beste periode door als trainer van Sporting Portugal. Na de competitienederlaag tegen Benfica zwaaiden sommige supporters al met witte zakdoekjes en de onvrede zal na woensdagavond alleen maar zijn toegenomen. In de halve finale van de beker ging de ploeg van Keizer weer onderuit tegen Benfica: 2-1.

De nederlaag in de Taça heeft geen directe gevolgen voor Sporting Portugal. De halve finale wordt namelijk over twee wedstrijden gespeeld, waardoor de formatie van Keizer begin april - als de teams weer tegen over elkaar staan - de kans krijgt om wat aan de nederlaag in de heenwedstrijd te doen.

Sporting trad woensdag opvallend genoeg aan zonder Bas Dost - hij kwam alleen de laatste vijftien minuten in actie. Zonder de Nederlandse spits kwamen de bezoekers na een kwartier op achterstand. Het was Gabriel die namens Benfica de score opende. De marge werd vervolgens in de tweede helft verdubbeld door Tiago Ilori. De verdediger van Sporting werkt per ongeluk de bal in eigen goal.

In de laatste tien minuten werd het nog even spannend in Lissabon. Bruno Fernandes knalde een vrije trap vanaf een meter of 25 prachtig achter de Belgische doelman Mile Svilar. Sporting slaagde er echter niet meer in om een gelijkspel uit het vuur te slepen, waardoor de Portugese club nu drie keer op rij niet heeft gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen